Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Τα πρώτα μας βραβεία!!


 Το ιστολόγιο του 11ου Νηπιαγωγείου Κομοτηνής, παρόλου που δραστηριοποιείται μόλις 2 μήνες,  έλαβε τα πρώτα του βραβεία! Ευχαριστώ πολύ τις συναδέλφους bloggers που μας τα έδωσαν, την Γιώτα Κουφοβασίλη  και την Κατερίνα Διαμαντή και υποσχόμαι να γίνει ακόμα καλύτερο με ακόμα περισσότερα βραβεία!

Ερωτήσεις
  • Τι σε ενέπνευσε και τι σημαίνουν για σένα το όνομα του blog σου και το όνομα, με το οποίο υπογράφεις το όνομά σου;
Το blog ξεκίνησε σαν πρακτική στην επιμόρφωση Β' επιπέδου που παρακολουθώ. Ήθελα πάντα να φτιάξω ένα ιστολόγιο στο οποίο θα μοιράζομαι τις ιδέες μου σχετικά με το νηπιαγωγείο. Το όνομα του blog είναι το όνομα του νηπιαγωγείου στο οποίο δουλεύω τα τελευταία χρόνια και το ονόμασα έτσι για να προσελκύσω και τους γονείς του νηπιαγωγείου να το παρακολουθούν για να βλέπουν διάφορες δραστηριότητες που κάνουμε στο νηπιαγωγείο. 
 
  • Αν δεν ήσουν άνθρωπος τι θα ήθελες να ήσουν και γιατί;
Μμμμ μάλλον άσπρο σύννεφο στον ουρανό, μου βγάζει μια αισιοδοξία.


  • Αν σε σταματούσαν στο δρόμο από το Blog TV και σε ρωτούσαν "ποιο είναι το χαρακτηριστικό σου γνώρισμα σύμφωνα με τα λεγόμενα των άλλων" τι θα απαντούσες;Ποιο είναι;

Ένα χαρακτηριστικό μου γνώρισμα είναι το άγχος μου, είμαι πολύ αγχώδης κυρίως στη δουλειά μου και αυτό το βλέπουν κι άλλοι κ μου το επισημαίνουν συχνά.

  • Ποιο στοιχείο βρίσκεις γοητευτικό και σε κάνει να συνεχίζεις να γράφεις;
Μου αρέσει πάρα πολύ που μοιράζομαι τις ιδέες μου με άλλους συναδέλφους και ότι μ' αυτόν τον τρόπο μπορεί να βοηθήσω κάποιον.


  • Ποια φωτογραφία θα βάζατε για τη "ζωή"
Ο ουρανός εκφράζει την ελευθερία, την ηρεμία , την ευτυχία, τα δεμένα στάχυα δείχνουν την εργατικότητα, την συνεργασία, την συντροφικότητα και το έδαφος δείχνει την τελειότητα.

  • Αγαπημένη λέξη
Αγαπημένη λέξη: "Πραγματικά!" . Είναι μια λέξη που χρησιμοποιώ συχνά και με πειράζουν οι φίλες μου!

Και τώρα τα βραβειάκια

Ήρθε η ώρα να δώσω και εγώ τα βραβεία μου :

1. Στο   http://vandhmotiko.blogspot.gr και τη Βανέσσα που το δημιούργησε με πολύ αγάπη και αυτό φαίνεται!
2. Στο http://niparrianwn.blogspot.gr και στη Γιώτα που κάνει πολύ καλή δουλειά  στο νηπιαγωγείο της και μας το δείχνει μέσω του ιστολογίου της.
3. Στο http://joyandjo.blogspot.gr και στη Χαρά που έχει αστείρευτη φαντασία και πολύ ταλέντο και φτιάχνει υπέροχες κατασκευές και κοσμήματα και τις μοιράζεται μαζί μας.
4. Στο http://titinasartroom.blogspot.gr με τις καταπληκτίκες ιδέες της.
5. Στο http://pythagoreionip.blogspot.gr που μας παρουσιάζει πολύ ωραίες ιδέες.
6.  Στο http://xwrapaidiwn.blogspot.gr που μας βοηθάει πολύ με τις διάφορες καρτέλες και τα φύλλα εργασίας.
7. Στο http://elenimamanou.blogspot.gr/ με τις πολύ ωραίες ιδέες για το νηπιαγωγείο.

2 σχόλια:

  1. Σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια Γεωργία και ανταποδίδω!!! Καλή συνέχεια στο έργο σου!!! Και με την ευκαιρία πολύ ωραία η παρουσίασή σου για τις εποχές με τη χρήση των ΤΠΕ! Μπράβο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή